Gość
1. Nick:mati2000
2. Współrzędne Twojej stolicy i link do profilu Twojej osady:-127/-22
3. Ile masz lat? (nie jest konieczne padanie wieku)31/10
4. Pozycja w rankingu OFF:1195
5. Ile posiadasz jednostek w % do popa? 0 poniewaz ciagle jestem atakowany
6. Ile czasu poświęcasz na grę w Traviana? roznie...od 4h do.....caly dzien, na zmiane z synem
7. Jaki styl gry preferujesz? (agresor, obrońca) zrownowazony
8. W jakich sojuszach byłeś od początku gry na s6 i dlaczego odszedłeś? Asterx-rozpadl sie
9. Jakie masz doświadczenie w grze (inne serwery, nicki, sojusze, osiągnięcia itd.)? zadne, gram w ta gre pierwszy raz; ale gralem w inne tego typu-Evony, Delirium, Gladiatus
10. Czy jesteś atakowany/atakowana przez kogoś od nas lub kogoś innego? ciagle under attack ale gramy dalej, nie poddajemy sie
11. Znasz kogoś od nas z sojuszu (jeśli tak to kogo)? chyba zmieniliscie nazwe, wiec nie wiem, moze rastaman, adrianad, marcins, dark jakub
12. Do kogo masz najbliżej? jaaa z AS5
13. Dlaczego chcesz wstąpić do nas? gra w pojedynke nie ma sensu, a wy wygladacie na najbardziej zorganizowanych-moze moglbym sie nauczyc czegos nowego
14. Napisz, co to jest FS i do czego służy ZBROJOWNIA.-FS to wyslanie wojska w podroz na tyle daleka, zeby nie wrocilo kiedy jestesmy offline a zbrojownia do wytwarzania broni
15. Napisz coś o sobie: no wiec gramy sobie z synem, troche na przekor naszej Pani zabijajac w ten sposob szarosc dnia heh
16. Do jakiego odłamu Sparty masz najbliżej?AS5
17. Do jakiego odłamu Sparty chciałbyś się dostać?AS5 jako ze bezposrednio sasiaduje z jaaa i moglibysmy wspolpracowac calkiem sprawnie
Gość
1. Nick:Mocarix
2. Współrzędne Twojej stolicy i link do profilu Twojej osady:-91/-14
3. Ile masz lat? (nie jest konieczne padanie wieku)
4. Pozycja w rankingu OFF:1506
5. Ile posiadasz jednostek w % do popa? 200% i ciagle jestem aktywny
6. Ile czasu poświęcasz na grę w Traviana? roznie...od 4h do.....caly dzien, na zmiane z córką
7. Jaki styl gry preferujesz? (agresor, obrońca) zrownowazony z przewagą obrońca
8. W jakich sojuszach byłeś od początku gry na s6 i dlaczego odszedłeś? Założyciel SGL-brak efektywności większości członków soja
9. Jakie masz doświadczenie w grze (inne serwery, nicki, sojusze, osiągnięcia itd.)? zadne, gram w ta gre pierwszy raz; ale mam doradcę , który grał na 4 serwerach i nawet raz był w zwycięskim zespole
10. Czy jesteś atakowany/atakowana przez kogoś od nas lub kogoś innego? ciagle under attack ale gramy dalej, nie poddajemy sie
11. Znasz kogoś od nas z sojuszu (jeśli tak to kogo)? chyba nie, ale ostatnio wsparliśmy WonderWaffe -14/-147
12. Do kogo masz najbliżej? Dralion z AS H
13. Dlaczego chcesz wstąpić do nas? gra w pojedynke nie ma sensu, a wy wygladacie na najbardziej zorganizowanych-moze moglbym sie nauczyc czegos nowego
14. Napisz, co to jest FS i do czego służy ZBROJOWNIA.-FS to wyslanie wojska w podroz na tyle daleka, zeby nie wrocilo kiedy jestesmy nieobecni a zbrojownia do wytwarzania broni przede wszystkim dla wojsk OFF-owych
15. Napisz coś o sobie: jestem wiekowo doswiadczony, chociaż w środku młody, zaiteresowałem się Travianem widząc zaangażowanie mojego przyszłego (mam nadzieję) zięcia :-) ipostanowiłem sam spróbować namawiając córkę i żonę. W sumie mamy ok 3000 popa i z 5000 woja. Chociaż wiem że Travian to gra wojenna to mam opory do atakowania za wszelką cenę. Na razie za bardzo nie ma czym.
16. Do jakiego odłamu Sparty masz najbliżej? AS H
17. Do jakiego odłamu Sparty chciałbyś się dostać? Myślałem o AS AK chociaż bezposrednio sasiaduje z Dralion-em z AS H i moglibysmy wspolpracowac calkiem sprawnie, o ile wyraziłby zgodę